lördag 23 augusti 2014

Reinfeldt gödslar marken för SDs hatodlingar

Läser i Dagens Nyheter idag, som f.ö. ägnar många sidor åt vikten av läsning, bra!, en artikel om rasism i Skåne. Än en gång.
Först om skolungdomar i Tomelilla som kastat sten och annat på en kvinna från Somalia på väg till skolan med barnen. Polisen lade ner utredningen trots att skolan gett dem namnen.
Sedan om ett gäng ungdomar, också i Tomelilla, som attackerar tre somaliska män i deras hus. Som tur är finns det grannar som begriper något och stoppar attacken, och får sina egna fönster krossade, men som lyckas följa efter ungdomarna samtidigt som polisen larmas. Polisen hinner dit och tar fast ungdomarna som nu är anhållna.
I samma artikel, av Niklas Orrenius, berättar han om en Sverigedemokratisk politiker i Malmö, som igår tog timeout efter att hon skrivit att "den växande negroida populationen i Malmö" kanske borde flyta tillbaka till Afrika och att det är svårt att förhindra att muslimer "ynglar av sig".
Rasismen finns här. "Den som säger att Sverige inte har problem med rasism måste bo under en sten." Bra skrivet!
Och moderaternas utspel häromdagen, om de växande utgifterna för att ta hand om invandrare, gödslar marken för sverigedemokraternas hatodlingar. Varför tänkte Reinfeldt och Borg inte på budgeten när de sänkte skatterna med 140 miljarder och mest för de rika?
Rösta på vänstern i valet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu ska vinsten gå till finska staten

  Finsk tågaktör erövrar Sverige – experter varnar bolaget för kaos Rubrik i Dagens Nyheter 5 mars. Bakgrunden är att Finska statens järnväg...